Tervetuloa tutustumaan Pakistanin markkinaan!

Please click here for English

Pakistan on väestöltään maailman viidenneksi suurin valtio, jossa asuu yli 250 miljoonaa ihmistä. Koostaan ja tarjoamistaan mahdollisuuksista huolimatta Pakistan on jäänyt monelle suomalaiselle yritykselle varsin tuntemattomaksi.

Tulossa on kuitenkin kaksi mielenkiintoista tapahtumaa, jotka omalta osaltaan tukevat suomalaisia yrityksiä matkalla kohti uutta kasvua ja liiketoimintamahdollisuuksia tässä mielenkiintoisessa ja kasvavassa markkinassa!

Pakistan tarjoaa suomalaisille yrityksille merkittäviä vientimahdollisuuksia erityisesti mm. digitalisaation, energian, ympäristöteknologian, puolustusteknologian, teollisuuden, koulutuksen, maa- metsätalouden ja elintarviketeknologian alueilla. Pakistan on suuri maa ja lähes kaikille tuotteille ja palveluille löytyy myös markkinoita oikeiden paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

”Pakistan – Challenges and Opportunities”

Perjantai 08.03.2024, klo. 10:00 – 13:00, Ulkoministeriö, Merikasarmi, Helsinki

Tilaisuudessa kuulet yleisesti Pakistanista, liiketoimintaympäristöstä ja maan tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille yrityksille. Tilaisuudessa lisätietoja myös mm. Finnpartnersin tarjoamista rahoitus- ja tukimahdollisuuksista.

Tilaisuudessa myös lisätietoja huhtikuussa Pakistanissa järjestettävästä Finland Pakistan Business Summit 2024 -tapahtumasta.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Suomalais-Pakistanilainen kauppayhdistys, Suomen ulkoministeriö, Pakistanin Tukholman suurlähetystö, Trade Development Authority of Pakistan, Finnpartnership sekä Helsingin seudun kauppakamari.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt. Jos haluat vielä osallistua, lähetä sähköpostia osoitteeseen office(at)fpbc.fi.

Tilaisuuden ohjelma:

10:00 Opening remarks, by Mr. Wille Eerola, Hon. Consul General of Pakistan in Finland

10:05 Welcoming words, Mr. Jarno Syrjälä, Under Secretary of State (International Trade), FinlandMinistry of Foreign Affairs of Finland

10:20 “Pakistan – Facts and Overview of the Region, Country, Economy and Development”, by  H.E. Zahoor Ahmed, Ambassador of Pakistan to Finland and Sweden

10:35 Presentation about delegation and Trade Development Authority of Pakistan (TDAP)

10:50 “Financial Support and Business Opportunities”, Finnpartnership followed with Q&A

11:15 ”Innovations on sustainable technologies”, Business Finland followed with Q&A

11:35 Word from Pakistan industry representatives, opening with “How to work with Finnish companies, best practices and experiences to Pakistani companies”, by Mr. Shahid Amin and continuing with a panel discussion on “Finland – Pakistan business and investment opportunities.”

12:15 “Finland Pakistan Business Summit 2024”, by Wille Eerola, Hon. Consul General of Pakistan in Finland, Chairman of Finland Pakistan Business Council

12:25 Q&A

13:00 Closing words

Huom! Samaan aikaan Suomessa on vierailulla myös mm. urheiluvaruste- ja työvaatteita valmistavien yritysten delegaatio, lue delegaatiosta lisää Finnpartnershipin uutiskirjeestä ja tiedot Suomeen saapuvista yrityksistä löydät täältä.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt. Jos haluat vielä osallistua, lähetä sähköpostia osoitteeseen office(at)fpbc.fi.

”Finland Pakistan Business Summit 2024”

23.04.2024 Islamabad, 25.04.2024 Karachi

Suomalaisyritysten vienti Pakistaniin on viime vuosina kehittynyt tullitilastojen mukaisesti suotuisasti, viimeisen viiden vuoden aikana vienti on kasvanut vuosittain keskimäärin yhdeksäntoista prosenttia, koronavuonna 2021 huikeat 138 prosenttia. Jo 12. kerran järjestettävä tapahtuma kerää taas yhteen suomalaiset ja pakistanilaiset yritykset vienti- ja kauppamahdollisuuksien ja verkostoitumisen merkeissä. 

Tapahtuman järjestää Suomalais-Pakistanilainen kauppayhdistys yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. Tilaisuuden nettisivulta www.fpbs.fi löydät lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet. 

Huom! Mahtava määrä Pakistanin markkinoihin liittyvää tietoa on tarjolla Suomen Ulkomaankaupan Edistämisrahaston Säätiön julkaisemassa “Trade potential between Finland and Pakistan” -raportissa, lataa raportti täältä.

Ilmoittautuminen “Pakistan – Opportunities and Challenges” -tilaisuuteen, Helsinki, perjantai 08.03.2024.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt. Jos haluat vielä osallistua, lähetä sähköpostia osoitteeseen office(at)fpbc.fi.