Tervetuloa tutustumaan Pakistanin markkinaan!

Pakistan on väestöltään maailman viidenneksi suurin valtio, jossa asuu yli 250 miljoonaa ihmistä. Koostaan ja tarjoamistaan mahdollisuuksista huolimatta Pakistan on jäänyt monelle suomalaiselle yritykselle varsin tuntemattomaksi. 

Tulossa on kuitenkin kaksi mielenkiintoista tapahtumaa, jotka omalta osaltaan tukevat suomalaisia yrityksiä matkalla kohti uutta kasvua ja liiketoimintamahdollisuuksia tässä mielenkiintoisessa ja kasvavassa markkinassa!

Pakistan tarjoaa suomalaisille yrityksille merkittäviä vientimahdollisuuksia erityisesti mm. digitalisaation, energian, ympäristöteknologian, puolustusteknologian, teollisuuden, koulutuksen, maa- metsätalouden ja elintarviketeknologian alueilla. Pakistan on suuri maa ja lähes kaikille tuotteille ja palveluille löytyy myös markkinoita oikeiden paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan!