Mahtava määrä Pakistanin markkinoihin liittyvää tietoa on tarjolla Suomen Ulkomaankaupan Edistämisrahaston Säätiön julkaisemassa “Trade potential between Finland and Pakistan” -raportissa. Kannattaa ehdottomasti tutustua – latauslinkki alla.

Ja kun kiinnostus heräsi, Finland Pakistan Business Summit jo 12. kerran Pakistanissa huhtikuussa ja 08.03. Helsingissä muutaman vuosien jälkeen perinteinen “Pakistan – Opportunities & Challenges” tilaisuus. 

Keen to know more about trade potential between Finland and Pakistan? Well, it’s time read the report “Trade Potential – Finland Pakistan” published by SUE Foundation and provided by SEED Ventures. And when you are ready to take your moves further, let’s meet at Finland Pakistan Business Summit in April!

Download the report here:
https://lnkd.in/dPy7uxgi

Finland Pakistan Business Summit: www.fpbs.fi