Järjestyksessään jo viides Business Summit -järjestetään tällä kertaa Lahoressa

 

 

Suomalais-Pakistanilainen kauppayhdistys, Finland Pakistan Business Council (FPBC) on järjestänyt vuodesta 2014 alkaen jo neljä erittäin menestyksellistä Pakistan Business Summit -tilaisuutta ja nyt on viidennen vuoro. Europe Pakistan Business Summit järjestetään Lahoressa 25.01.2018 ja toivotan kaikki uusia vientimarkkinointa ja kasvua hakevat suomalaisyritykset mukaan tapahtumaan!

 

Pakistanissa menee juuri nyt varsin hyvin ja maan talous kasvaa kohisten. Kasvu ja erityisesti kuluttavan keskiluokan kulutuksen kasvu luovat uusia liiketoimintamahdollisuuksia myös suomalaisille yrityksille, joten maata ja sen kehitystä kannattaa ehdottomasti seurata. Myös kansainvälinen media on raportoinut aivan lähiaikoina Pakistanin positiivisesta kehityksestä: The Economist listasi Pakistanin maailman 5. nopeiten kasvavaksi taloudeksi ja uutiskanava Bloomberg puolestaan raportoi Pakistanin vähittäiskauppasektorin olevan maailman nopeiten kasvava koko maailmassa. 200 miljoonaa asukasta ja noin kuuden prosentin talouskasvu saavat ihmeitä aikaan ja kehityksessä kannattaa olla ehdottomasti mukana juuri nyt.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt auki ja kannattaa reagoida nopeasti, sillä näin saamme varmasti paikalle jokaisen osallistujan omaan intressiin sopivat paikalliset toimijat ja potentiaaliset asiakkaat. Osallistuville yrityksille rakennetaan myös räätälöityjä paketteja, joten kannattaa olla yhteydessä järjestelytiimiin. Ja muistutuksena; Summit on kaupantekopaikka yrityksille, ei liikojen puheiden seminaari!

Cleantech, energia, koulutus, terveydenhuolto, turvallisuussektori, rahoitus, vienti, tuonti, elintarvikkeet, rakentaminen, kehityshankkeet jne – Pakistanissa kyllä riittää tekemistä ja kauppaa!

Lue lisää täältä ja ilmoittaudu tapahtuman omalta sivulta:  www.europepakistan.com