Europe Pakistan Business Summitin päivämäärä on julkaistu ja tapahtuma järjestetään Pakistanissa 25.01.2018. Tapahtuman ilmoittautuminen avautuu 13.11.2017 klo. 11:00 Suomen aikaa.

Tapahtuma on järjestyksessään jo viides ja kaikkiaan aikaisempiin Pakistan Business Summit – tapahtumiin on osallistunut jo 550 edustajaa yli 260 yrityksestä. Kaksi ensimmäistä tapahtumaa järjestettiin Finland Pakistan Business Summit -tilaisuuksina Islamabadissa 2014 ja 2015, kaksi seuraavaa pohjoismaalaiseksi laajennettuna Nordic Pakistan Business Summit -tilaisuuksina 2016 Islamabadissa ja 2017 Helsingissä ja nyt tapahtuma kasvaa euroopanlaajuiseksi.

“Mitä enemmän ja kiinnostavampia yrityksiä tapahtumaan tulee ulkomailta, sitä mielenkiintoisempi tapahtuma on myös pakistanilaisyrityksille”, sanoo tapahtuman puheenjohtaja, Pakistanin Suomen pääkonsuli Wille Eerola. “Tapahtuma on testattu ja tiedämme sen toimivan ja kauppaa tehdään”.

Lue lisää tapahtuman sivulta: www.europepakistan.com

Tapahtuman konseptit omistaa ja niiden tuottamisesta vastaa Suomalais-Pakistanilainen Kauppayhdistys, Finland Pakistan Business Council.

The date of Europe Pakistan Business Summit has been published and the event takes place on 25th of January 2018 in Pakistan. The registration is opening on Monday 13th November 2017 at 10:00 CET.

The coming event is already 5th Pakistan Business Summit and total 550 people from 260 companies have joined these very successful events promoting business opportunities in Pakistan and with Pakistani companies. Two first two eventswere hosted as Finland Pakistan Business Summits in Islamabad, Pakistan in 2014 and 2015, two next expanded up to the Nordic level in 2016 in Islamabad and 2017 in Helsinki, Finland and now it is time to take one step further and the 5th ever Summit will host companies across Europe to Pakistan.

“More and more interesting foreign companies we can bring to Pakistan, more and better Pakistani companies there will be to meet for business. It’s a win-win for everyone. We just offer a platform for companies to meet and do business”, says Mr. Wille Eerola, Chairman of the event and Hon. Consul General of Pakistan in Finland. “The concept works and companies do business and that’s the goal we have for these all private events”.

Please read more here: www.europepakistan.com

The concept and all IPRs of the Summit are owned by the Finland Pakistan Business Council.