32 vuotta sitten tällä päivämäärällä 31.10.1985 perustettiin Suomalais-Pakistanilainen kauppayhdistys juhlallisesti ja arvovaltaisessa seurassa Keskuskauppakamarin tiloissa. Maailma on muuttunut kolmessa vuosikymmenessä, mutta nyt 32 vuotta myöhemmin kauppayhdistys on aktiivisempi kuin koskaan ja myös yksi edelleen toimivista Pakistanin kauppayhdistyksistä maailmassa – tervetuloa mukaan, Pakistan kasvaa kohisten ja suomalaisyrityksiä odottavat valtavat markkinat!

Happy Birthday to FPBC!

32 years ago, on 31st October 1985 the Finland Pakistan Business Council was established with representatives of some of the biggest Finnish companies at the premises of the Finnish Chambers of Commerce in Helsinki. World has certainly changed in three decades but FPBC is today probably more active than ever, and also one of the still operating Pakistan Business Council in the world – Welcome to join us, Pakistan is one of the fastest growing markets in the world and huge opportunities are also available to Finnish companies!