TIEDOTE
05.01.2017 klo. 12:00

Nordic Pakistan Business Summit Finlandia-talossa 19.01.2017
PAKISTANILAISDELEGAATIO SUOMESSA, MUKANA YLI 50 YRITYSTÄ
Cleantechistä teollisuuteen, koulutukseen ja terveydenhuoltoon

Kaikkien aikojen suurin pakistanilaisyritysten delegaatio saapuu Helsingissä 19.01.2017 pidettävään Nordic Pakistan Business Summit Helsinki Edition –tilaisuuteen. Pelkästään jo Lahoren kauppakamarin – Pakistanin kaupan ja teollisuuden keskuksen – jäsenyrityksiä on mukana kolmisenkymmentä.

Tapahtumaan osallistuvat yritykset edustavat useita toimialoja ja pakistanilaisyritykset hakevat aktiivisesti Suomesta kauppakumppaneita mm. energian, uusiutuvan energian, ympäristöteknologian, tekstiilialojen, IT:n, terveydenhuollon, elintarvikealan, teollisuuden ja kaupan aloilta. Yritystapaamisten lisäksi tapahtuman yhteydessä järjestetään koulutusvientiin keskittyvä iltapäiväseminaari, ”NPBS Society Talks on Education”.

”Pakistan on lähes 200 miljoonan asukkaan ja yli viiden prosentin talouskasvun markkina, joka kehittyy hurjaa vauhtia. Kiinan yli 40 miljardin dollarin rahoituspakettien myötä maan infrastruktuuri kehittyy ja samalla kuluttava keskiluokka kasvaa ja tuossa kehityksessä suomalaisille yrityksille on valtavat markkinat. Me tuomme nyt pakistanilaisyritykset tänne, joten tämän parempaa tilaisuutta kaupan tekemiseen ei ole ollut koskaan”, kertoo Wille Eerola, tapahtuman puheenjohtaja ja Pakistanin Suomen kunniapääkonsuli.

Kolme kertaa aikaisemmin Pakistanissa järjestettyihin tilaisuuksiin on osallistunut yli 80 pohjoismaista ja kaikkiaan yli 400 yritystä. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään Lahoressa Pakistanissa.

Lisätietoja tapahtuman nettisivulla www.nordicpakistanbusiness.com

Nordic Pakistan Business Summitin järjestää Suomalais-Pakistanilainen kauppayhdistys, Finland Pakistan Business Council (FPBC). Kauppayhdistys on vuonna 1985 perustettu Suomen ja Pakistanin välistä kauppaa, kulttuuria ja koulutusta tukeva voittoa tavoittelematon sekä Pakistanissa että Suomessa toimiva yhdistys.

Lisätietoja: Wille Eerola, puhelin (040) 5316 720, sähköposti wille.eerola@109.199.120.60