March 9, 2016

FPBC:n hallituksen puheenjohtajasta Pakistanin kunniapääkonsuli Suomeen /Appointment of the Chairman of FPBC to Honorary Consul General of Pakistan for Finland

Pakistanin presidentin Mamnoon Hussainin 11.02.2016 antaman nimityskirjan ja Suomen ulkoministeri Timo Soinin 07.03.2016 allekirjoittaman eksekvatuurin myötä Suomalais-Pakistanilaisen kauppayhdistyksen puheenjohtaja Wille Eerolasta tuli Pakistanin Kunniapääkonsuli Suomessa tällä viikolla. Asiasta lisää Kunniapääkonsulin toimiston Facebook-sivulla.

 

Wille Eerola, Chairman of FPBC, Hon. Consul General

 

By the Credentials signed by the President of Pakistan, H.E. Mamnoon Hussain on February 11 and Exequatur Documents signed by Minister of Foreign Affairs of Finland, Mr. Timo Soini this week, Mr. Wille Eerola, Chairman of Finland-Pakistan Business Council became the Honorary Consul General of Pakistan for Finland.  Please read more in the Facebook page of HCG Office.