Helsinki, Oct 14, 2015

Kutsu aamiaistilaisuuteen tapaamaan Sialkotin kauppakamarin ja kolmen kirurgisia ja kauneudenhoitoalan terästuotteita valmistavan yrityksen edustajia: Helsinki 14.10.2015

As a part of a tour from Sialkot hosted together with Embassy of Pakistan and Chamber Trade Sweden, we have a great pleasure to invite all Finnish buyers, importers and distributions to meet the business delegation from the Sialkot Chamber of Commerce representing group of producers of high-end cutting instruments for surgery, doctors, dental, hospitals, healthcare and beauty saloons. The delegation includes three top level manufacturers, please click for more information: Surgicon Pvt. Ltd, Saweez Surgical Corporation and SRR Surgical Co.

We shall host a breakfast event on Wednesday, October 14th at 09:00 – 11:00 hrs in the centre of Helsinki. The final location is confirmed directly to the delegates. Please register by email to office@109.199.120.60 on Tuesday, October 13 at latest.

Direct company visits can be arranged in Helsinki region during Wednesday (Oct 14) afternoon and Thursday (Oct 15) morning. Please contact Mr. Wille Eerola, Chairman of FPBC for any details and details of the breakfast seminar is publish shortly.

Tervetuloa tapaamaan Sialkotin kauppakamarin ja kolmen kirurgisia ja kauneudenhoitoalan terästuotteita valmistavien edustajia (Surgicon Pvt. Ltd, Saweez Surgical Corporation ja SRR Surgical Co.) Helsingissä ensi viikolla. Valitettavasti delegaation lentoaikataulujen takia päivä siirtyi vielä kerran ja järjestämme aamiaistilaisuuden aikaisemmasta poiketen jo keskiviikkona 14.10. klo. 09:00 – 11:00. Tilaisuus järjestetään Helsingin ydinkeskustassa: vahvistamme tarkan paikan suoraan osanottajille, kun tiedämme lopullisen osanottajamäärän.